BEDRIJF

Wat ooit klein en voorzichtig begon, is nu uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met talloze referenties.

Een correcte prijs-kwaliteit is het streefdoel.

Oog voor detail en streven naar perfectie staan hierbij centraal. Onze visie: voor ieder een oplossing op maat!
Een familiebedrijf kan u de gedrevenheid en de toewijding verzekeren die nodig is voor een tot in de puntjes afgewerkte gevel of woning.

Dankzij de meer dan 15 jaar ervaring in de gevelrenovatie heeft de firma Goethals gevelrenovatie voldoende know-how om uw woning met de nodige vakkennis te behandelen. De veelzijdigheid van de firma Goethals kan ook u van pas komen! Door het feit dat Goethals gevelrenovatie van alle markten thuis is, kan u betrouwen op één aannemer om zowel sierpleisters, schilder- en kaleiwerken, gevelrenovaties als kleine herstellingswerken te laten uitvoeren.

De firma Goethals is een bedrijf dat voornamelijk gespecialiseerd is in sierpleisters met of zonder isolatie, kaleien, schilderwerken, gevelrenovatie, gevelreiniging, luchtgommen, injecteren tegen opstijgend vocht.

Wij bieden u professioneel advies en service aangepast aan uw wensen. Uw project wordt uitgevoerd met de nieuwste technieken door ons bekwaam personeel. Onze firma staat garant voor een perfecte afwerking van uw project. Contacteer ons gerust voor een gratis vrijblijvende offerte.

De zaakvoerder

Bruno Goethals