Schilderwerken

De producten waarmee we werken zijn uitsluitend voor de professionele markt. Wij passen ons aan de voorschriften of voorkeuren van de opdrachtgevers aan, maar we zijn zelf ook goed in staat om voor een bepaald merk en type verf te kiezen ten behoeve van de juiste oplossing.

 Dankzij de juiste producten en professionele materialen kunnen werkzaamheden zoals reingen en primeren, aanbrengen van elastiche tussen- en eindlagen, altijd kwalitatief hoogwaardig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Goethals gevelrenovatie adviseert allereerst over zaken zoals ondergronden, herstelwerkzaamheden en kleuradviezen. Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt immers bij een goede en nauwkeurige voorbehandeling van de ondergrond. Vaak worden de gebreken van de te schilderen onderdelen pas duidelijk na het schoonwassen en schuren van de ondergrond.

Indien nodig gaat men, alvorens over te gaan tot het schilderwerk, slecht voegwerk gaan uitslijpen en hervoegen, schoorstenen hermetsen, slecht hechtende verflagen gaan affreezen.

De vakmensen van de firma Goethals zijn, ook door hun opleiding en lange ervaring, altijd in staat de gebreken zo te behandelen dat u kunt rekenen op een goed stuk schilderwerk.